Luxe stadsappartementen in Haarlem

Over HogeHuys

 

Aan de rand van het Haarlemse stadshart worden 7 moderne en zeer luxe uitgevoerde appartementen en 1 penthouse ontwikkeld. Gelegen aan het begin van de Pijlslaan vlakbij de kruising met de Leidsevaart. Aan de andere zijde van de Leidsevaart ligt de geliefde Koninginnebuurt en Bosch en Vaart met veel groen, statige herenhuizen en het oudste stadsbos van Nederland "de Hout".

1

penthouse

7

appartementen

71 tot 118 m²

Oppervlakte

Informatie

 

De luxe appartementen zijn gelegen in twee gebouwen die in hoogte en detaillering verschillen en tegelijkertijd een mooie eenheid vormen. U draait vanaf de Pijlslaan zo de inpandige parkeergarage in en loop direct naar uw appartement of neemt de lift naar uw etage. Aan de achterzijde (op het zuiden gelegen) geniet u van de zon en het licht. De woningen op de eerste verdieping hebben een eigen tuin, het appartement op de begane grond krijgt een patio en een balkon en alle andere appartementen hebben ook een balkon.

 

HogeHuys onderscheidt zich door het hoogwaardige afwerkingsniveau van de appartementen. Waar u bij andere ontwikkelingen eerst zelf nog flink aan de slag moet hoeft u bij ons alleen maar aan verhuizen te denken. U kunt er zo in. Uiteraard kunt u, in overleg, de appartementen naar eigen idee en inzicht nog laten aanpassen qua indeling en afwerking. Onze interieurarchitect Gwen Hoopman kan u daarin begeleiden. Dan voelt u zich helemaal direct thuis.

Impressie tuin met verschillende niveau's

Een prachtig uitzicht over Haarlem

Vooraanzicht appartementen

130m

basisschool

500m

supermarkt

800m

sportschool

In de buurt

HogeHuys ligt dichtbij de in Haarlem zeer geliefde Koninginnebuurt en grenst bijna aan het stadscentrum van Haarlem. Het centrum ligt op loop- en fietsafstand. In de buurt zijn er ruim voldoende sportvoorzieningen te vinden zoals een gezellige tennisvereniging en een voetbalvereniging. 

 

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten op loopafstand te vinden in de Leidsevaartbuurt en nabij de Westergracht. Hier zijn onder andere een AH, Action en Aldi gevestigd.

10min

Amsterdam Centraal

15min

Zandvoort aan Zee

40min

Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info